S8R nejde na XE spustit Script

Peggy

S8R nejde na XE spustit Script

Příspěvek od Peggy »

Ahoj.
Chlapci, mám na vás prosbu o radu. Mám nové radio Tandem XE- Za mě mooc super radio. Začínal jsem s Taranisem přes Horuse a ted super radio XE.
Mám spoustu Přijímaču S8R z minuláho používaní a používal jsem na nich i stabilizaci.
Mám na nich přehraný Fimware 2.1 aby mi chodily na Ethosu.
Chtěl jsem si ted nastavit na XE přes Skript co je standartně v nastavení a nastavit kalibraci a ejhle, kalibrace ten přijímač nevidí, takže mi nelze provéct kalibrace. nevím,jestli se musí použít naký externí Lua Sript, ale ten nemám. Na Horusu,to šlo bez problémů.
Mám i přijímač Archer plus SR12 a tam se mi kalibrace spustí bez problémů.
Takže podlle mě je proplém v těch starších S8R přijímačích. Jinak bez stabilizace chodí bez problémů.
Tak jsem se chtěl zeptat, jestli to nák na tom XE jde??? Popřípadě jak??? a nebo prostě smůlá a jdou jen ty novější přijímače Archer???
Samozřejmě,byla by to škoda.
Mooc děkuju za rady.

Jan Urbánek
Administrátor fóra

Re: S8R nejde na XE spustit Script

Příspěvek od Jan Urbánek »

Ten skript by mel normalne fungovat

Peggy

Příspěvek od Peggy »

Je to divný, ale mě to přes ten skript nejde.
Zkoušel jsem dva S8R a ani jeden nejde nakalibrovat. Jsou nové, ted jsem je vyndal s krabičky. Mám je doma už asi dva roky koupené a připravený na nové modely. Napárovat jdou,ale nejdou spustit přes ten skript kalibrace. Zahájim spuštění na první obrazovce a píše to jen čekejte a další krok už nic.
Jak píšu na tom Archer plus SR12 to normálně jde.
Nevím co dělám špatně. Normálně mám na 8ch přivedený napájení a chci spustit tu kalibraci.
Nemá se na tom přijímači ještě něco nastavit??? nebo dát Jampr???
Už upřimně nevím co stím.
Na Horusu to přes lua sript jde normálně.
Nestalo se to tím přehráním Fimwaru 2.1 do toho přijímače. Ale to by mi jinak na Ethosu nechodily.
Raději funkční přijímač bez stabilizace, než žádný. Mám jich asi 12 v modelech a jsem snima naprosto spokojený.
Je divný že ty Archer jdou a ty starší ne.
Hledal mjsem to i zde na foru,ale nic jsem o tom nenašel,že y stím měl někdo problém jako já.
Jinak v radiu mám verzi 1.5 13

Lopez

Příspěvek od Lopez »

Pro Archer a SxR jsou rozdilne lua scripty

Peggy

Příspěvek od Peggy »

Aha, a jak to na XE spustit???

Jan Urbánek
Administrátor fóra

Příspěvek od Jan Urbánek »

Skript pro SxR je v nastaveni senzoru, skript pro SRx je v systemu na konci jako pridane ikonky za info.

Peggy

Příspěvek od Peggy »

Tak je to tak. Je to v Systému , senzory. Nenapadlo mě, že by to bylo u těch senzorů. Samozřejmě vše funguje jak má a super podpora.
Mooc dekuju

Odpovědět

Zpět na „Řada S“