R-XSR ACCST v2.1.1 LBT FPORT nefunguje telemetrie
R-XSR ACCST v2.1.1 LBT FPORT nefunguje telemetrie
Dobrý den,
mám ve dronu přijímač FrSky R-XSR propojený s deskou iFlight SucceX-D F7 V2.1 TwinG Flight Controller (IFLIGHT_F722_TWING) pomocí FPORTu, software Betaflight 4.2.8. Používám i telemetrii (zejména napětí na baterii). Po aktualizaci přijímače z RXSR_ACCST_2.1.0_Fport_LBT.frk na RXSR_ACCST_2.1.1_Fport_LBT.frk přestane telemetrie po pár desítkách sekund od zapnutí přijímače fungovat. Po návratu zpět na FW 2.1.0 telemetrie funguje bez problémů po celou dobu.
Předpokládám, že bude problém ve FW přijímače. Nějaké rady k vyzkoušení, případně je toto známý problém?
Děkuji a přeji pěkný víkend.
mám ve dronu přijímač FrSky R-XSR propojený s deskou iFlight SucceX-D F7 V2.1 TwinG Flight Controller (IFLIGHT_F722_TWING) pomocí FPORTu, software Betaflight 4.2.8. Používám i telemetrii (zejména napětí na baterii). Po aktualizaci přijímače z RXSR_ACCST_2.1.0_Fport_LBT.frk na RXSR_ACCST_2.1.1_Fport_LBT.frk přestane telemetrie po pár desítkách sekund od zapnutí přijímače fungovat. Po návratu zpět na FW 2.1.0 telemetrie funguje bez problémů po celou dobu.
Předpokládám, že bude problém ve FW přijímače. Nějaké rady k vyzkoušení, případně je toto známý problém?
Děkuji a přeji pěkný víkend.
- Jan Urbánek
- Administrátor fóra
Re: R-XSR ACCST v2.1.1 LBT FPORT nefunguje telemetrie
predano na frsky
Děkuji za předání. Snad se to podaří opravit.
- Jan Urbánek
- Administrátor fóra
Frsky pise ze se jim nepodarilo chybu replikovat, nejake dalsi specialni podminky nenastali?
Našel jsem ještě další 2 lidi, kteří mají totožný problém.
https://www.rcgroups.com/forums/showthr ... try-broken
Jedná se o telemetrii přes FPORT, nikoliv hodnoty RSSI a RxBAT, kterou nabízí interně sám přijímač (tyto hodnoty i tak fungují správně). Rádio mám X9E s originálním modulem a posledním ACCST 2.1.0 FW, OpenTX 2.3.11. Ještě doplním, že dron je možné i po výpadku telemetrie ovládat.
https://www.rcgroups.com/forums/showthr ... try-broken
Jedná se o telemetrii přes FPORT, nikoliv hodnoty RSSI a RxBAT, kterou nabízí interně sám přijímač (tyto hodnoty i tak fungují správně). Rádio mám X9E s originálním modulem a posledním ACCST 2.1.0 FW, OpenTX 2.3.11. Ještě doplním, že dron je možné i po výpadku telemetrie ovládat.
- Jan Urbánek
- Administrátor fóra
Diky za upresneni
Odesláno z mého moto g 5G plus pomocí Tapatalk
Odesláno z mého moto g 5G plus pomocí Tapatalk
- Jan Urbánek
- Administrátor fóra
Diky, vse predano na frsky
Vypada to s opravou nadejne?
Beta verze pro test opravy: https://github.com/FrSkyRC/Firmware-Tes ... a-0521.zip
Zkoušel jsem to doma a vypadá to ok. Proletím to odpoledne nebo zítra.