Já vím, že jsem trochu ujetý, ale v dnešní době by mohla být zajímavá i něco jako "stavebnice". Jedna (dvě? "velká" a "malá"?) univerzální základní deska/y s procesorem, k tomu volba displeje (více displejů ala X9E?), nasypat k tomu ovladače, tlačítka, případně nějaký "konfiguroátor" + vydat několik návrhů, podle kterých si vytisknu, vyřežu, vylaminuju, vycokoli obal dle vlastních preferencí. Klidně vybrakovat svou oblíbenou historickou pultovku a nacpat tam nová "střeva". Jako dají skoupit náhradní díly, co tu stavebnici v podstatě "stvoří", ale suma za náhradní díly je ... vyšší.
Pár doporučení kam s vnitřními anténami, ať už těmi "hlavními" nebo na BT a lidi by mohli vesele tvořit.
Dokážu si představit nějaké to pouzdro třeba ve Fusion360, kde se doplní nějaké parametry, aby mi rádio sedlo do ruky, možnosti třeba nějakého toho prohnutí pultu, navrhnout si "držátka" vespod, aby mi s F3K rádio nevypadlo z ruky

, možnosti kolem poloh přepínačů, sliderů...
Spousta lidí jsou modeláři, nejen lítači jako já, mohli by si užít i s tvorbou rádia...
Úspěšné modely by pak mohl FrSky i lisovat.
....když už používá uživatele na testování firmwaru, proč stejně netestovat i hardware....
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | několik létajících, jezdících a plavajícich strojů)