R9 stab Ota
- JoskaPilot
R9 stab Ota
Ahoj
Tak to vypadá že nový přijímač se stabilizací bude fungovat zatím se starším protokolem.
https://www.frsky-rc.com/r9-stab-ota/
Trochu to soudruzi uspěchali, ale i tak to vypadá na super přijímač, který tu chyběl:-)
Tak to vypadá že nový přijímač se stabilizací bude fungovat zatím se starším protokolem.
https://www.frsky-rc.com/r9-stab-ota/
Trochu to soudruzi uspěchali, ale i tak to vypadá na super přijímač, který tu chyběl:-)
- Jan Urbánek
- Administrátor fóra
Re: R9 stab Ota
Ne, dodavan je s ACCESS a tento FW je moznozt si jej zmenit na ACCST
-
Zdravim. Koupil jsem přijímač R9 Stab a nemůžu se spárovat s vysílačkou. Taranis Plus 2019 SE, MODUL R9M 2019, PŘIJÍMAČ R9 STAB. Vše EU LBT. Firmware je aktualizovaný na všem. Postupuji dle návodu k ACCESS
1. Přepněte modul vysílače / vysílače do stavu [Reg].
1.1 U příkladů Taranis X-Lite Pro a R9M Lite Pro zapněte vysílač, přejděte na NASTAVENÍ NABÍDKY MODELU MENU 2, zvolte
Externí RF režim R9MLP ACCESS, poté vyberte [Reg].
2. Připojte baterii k přijímači, zatímco držíte tlačítko na přijímači. ČERVENÁ a ZELENÁ LED bude na přijímači
on, což indikuje stav [Reg]. Na vysílači vyberte [ENTER], ČERVENÁ LED a ZELENÁ LED na přijímači budou blikat a
Vysílač zobrazí [Registrace ok].
3. Vypněte přijímač.
4. Posunutím kurzoru vyberte přijímač 1 [Vázat].
5. Připojte baterii k přijímači, na přijímači se rozsvítí ZELENÁ LED, což indikuje stav [Vazba]. Vyberte RX a
Vysílač zobrazí [Bind úspěšné].
u bodu 6. Výstup vysílače [Bind], ZELENÁ LED bliká, ČERVENÁ LED zhasne, se opět rozsvítí červená dioda, regulátor pípá a přijímač pravděpodobně nění spárovaný ..děkuju za jakoukoliv radu. Mirek
1. Přepněte modul vysílače / vysílače do stavu [Reg].
1.1 U příkladů Taranis X-Lite Pro a R9M Lite Pro zapněte vysílač, přejděte na NASTAVENÍ NABÍDKY MODELU MENU 2, zvolte
Externí RF režim R9MLP ACCESS, poté vyberte [Reg].
2. Připojte baterii k přijímači, zatímco držíte tlačítko na přijímači. ČERVENÁ a ZELENÁ LED bude na přijímači
on, což indikuje stav [Reg]. Na vysílači vyberte [ENTER], ČERVENÁ LED a ZELENÁ LED na přijímači budou blikat a
Vysílač zobrazí [Registrace ok].
3. Vypněte přijímač.
4. Posunutím kurzoru vyberte přijímač 1 [Vázat].
5. Připojte baterii k přijímači, na přijímači se rozsvítí ZELENÁ LED, což indikuje stav [Vazba]. Vyberte RX a
Vysílač zobrazí [Bind úspěšné].
u bodu 6. Výstup vysílače [Bind], ZELENÁ LED bliká, ČERVENÁ LED zhasne, se opět rozsvítí červená dioda, regulátor pípá a přijímač pravděpodobně nění spárovaný ..děkuju za jakoukoliv radu. Mirek
- Jan Urbánek
- Administrátor fóra
modul R9MLP je lite pro musite zvolit R9M 2019
Takže opravdu stačí FrSky R9 Stab OTA flashnout fw pro R9 ACCST a bude fungovat i se starým R9M ACCST? To se mi právě nějak nedaří...Jan Urbánek píše: ↑pon 04. lis 2019 8:31:57Ne, dodavan je s ACCESS a tento FW je moznozt si jej zmenit na ACCST
- Jan Urbánek
- Administrátor fóra
To urcite ne, vidim ze FW ACCST pro R9 STAB neni na strankach zjistuji jestli se nejedna o pochybeni
- Jan Urbánek
- Administrátor fóra
Fw byl docasne stazen kvuli chybe, bude opraven a zverejnen pro ACCST
- JoskaPilot
V čem je ta chyba ? (krom zapínání na více pokusů co už blbne i u staré R9 přijímače) Zkoušel jsem to a fungovalo mě to se starším protokolem.Jan Urbánek píše: ↑stř 22. črc 2020 7:08:13Fw byl docasne stazen kvuli chybe, bude opraven a zverejnen pro ACCST
Zkoušel jsem bez využívání stabilizace. Pouze mě soft. ke stabilizaci nefungoval ve win 10 , ale pouze na starších sedmičkách.
Testováno až po kalibraci stabilizace ve win 7, takže netuším co dělá těsně po nahrání FW-R9Stab-ACCST_v20191022
Tady ještě video s testem na stole.....
https://youtu.be/dJXqySez26M
Spíše mě to přišlo na první pohled jen marketinkový tah na nutnost přejít na Access rádio... Mýlím se ?
- Jan Urbánek
- Administrátor fóra
FW vyjde je uz na svete a testuje se. Tusim nepotvrzeno asi problem s Vtail jako u S8R a S6R
- Jan Urbánek
- Administrátor fóra
FW pro ACCST zverejnen
- JoskaPilot
Super zpráva, hned si ho uložím projistotu 
Díky
Jinak už jsem asi přišel na to jak se vyhnout zapínání R9 přímačů aby se to nemuselo dělat na více pokusů , stačí zapnout vysílač a model zapnout min 10m od vysílače a pak to většinou funguje na poprvé

Díky
Jinak už jsem asi přišel na to jak se vyhnout zapínání R9 přímačů aby se to nemuselo dělat na více pokusů , stačí zapnout vysílač a model zapnout min 10m od vysílače a pak to většinou funguje na poprvé