1.6.04 CZ BETA
- Jan Urbánek
- Administrátor fóra
Re: 1.6.04 CZ BETA
Pracuje se na nove verzi, mam tu simulator vypada to bajecne.
A trocha napovedať, čo bude nové a lepšie?
Michal
Michal
Dobrý den pane Urbánek,
letecká sezóna je u konce...tak mám takový dotaz jak to vypadá s novým Frsky OS? Dočkáme se konečně? Většina ví že z beta verze nešlo flashovat interní modul a tím pádem nebylo vhodné flashovat ani přijímače...
Rád bych novou sezónu začal updatem na 2.1.
Díky za odpověď.
letecká sezóna je u konce...tak mám takový dotaz jak to vypadá s novým Frsky OS? Dočkáme se konečně? Většina ví že z beta verze nešlo flashovat interní modul a tím pádem nebylo vhodné flashovat ani přijímače...
Rád bych novou sezónu začal updatem na 2.1.

Díky za odpověď.
- Jan Urbánek
- Administrátor fóra
Frsky OS je ukoncen, prijde system Ethos ktery se ted portuje na X10 a snad i X12.
Prozradíte předběžný datum kdy se nový systém vypustí do světa? Stihneme to na novou sezónu?Jan Urbánek píše: ↑pát 16. říj 2020 9:06:12Frsky OS je ukoncen, prijde system Ethos ktery se ted portuje na X10 a snad i X12.
Jinak jak to bude s letadly? Bude se muset vše od znova párovat a nastavovat nebo si systém letadla sám stáhne z FrskyOS?
- Jan Urbánek
- Administrátor fóra
O systemu zde viewtopic.php?f=2&t=453
bavime se o mesicich
bavime se o mesicich
Tohle bych viděl černě. Nebude to update FrSkyOS, ale úplně nový systém. Takže těžko si je to z FrSkyOS stáhne.
Doporučuju jeden hezký deštivý dlouhý večer projít si své modely a načmárat si nastavení na papír. Tohle jsem dělal s různými vysílačkami už vícekrát a osvědčilo se mi to. Třeba i pro přechod mezi různými značkami rádií.