Zdravim,
chtěl jsem si zkusit zkompilovat OTX pro X10S Express.
Kompilace proběhne, ale po přeflešování radia mi hned po zapnutí hlásí "Wrong PCB detected".
Zatim jsem zkoušel:
cmake -DPCB=X10 -DLUA=YES ../
cmake -DPCB=X10 PCBREV=EXPRESS -DLUA=YES
cmake -DPCB=X10 PCBREV=EXPRESS -DLUA=YES -DMODULE_PROTOCOL_LBT=ON ../
ale pořád stejný problem.
Víte někdo správné parametry cmake pro toto radio? (Nebo jaké parametry jsou použity pro original FW?)
Po flashnutí originalniho FW nastartuje zase bez problemu.
Díky.
Kompilace OpenTX pro X10s Express
Re: Kompilace OpenTX pro X10s Express
Tak se omlouvám, vyřešeno.
PCBREV=EXPRESS je špatně, správný zápis je -DPCBREV=EXPRESS
Radio uz zase startuje
PCBREV=EXPRESS je špatně, správný zápis je -DPCBREV=EXPRESS
Radio uz zase startuje

Jak říkají naši slovenští bratři "palec hore"! 
Jsem zvědavý. Proč vlastní kompilace? Jen tak, že to jde nebo nějaké vlastní úpravy?

Jsem zvědavý. Proč vlastní kompilace? Jen tak, že to jde nebo nějaké vlastní úpravy?
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | několik létajících, jezdících a plavajícich strojů)
Zatim jenom protože to jde, proste zkusit si že mi z toho vypadne funkční FW.
No a potom trošku zvažuji, jestli zkusím bezdratového trenera s MPM modulem. Mělo by stačit odpájet jeden pin v radiu , jestli jsem to tedy dobře pochopil.
https://github.com/opentx/opentx/issues ... -564418313
Upraveny FW uz mam, volbu Multi/trainer uz v OTX vidim.
Nezkoušel to už někdo?
No a potom trošku zvažuji, jestli zkusím bezdratového trenera s MPM modulem. Mělo by stačit odpájet jeden pin v radiu , jestli jsem to tedy dobře pochopil.
https://github.com/opentx/opentx/issues ... -564418313
Upraveny FW uz mam, volbu Multi/trainer uz v OTX vidim.
Nezkoušel to už někdo?

Někde jsem viděl zmínku o možnosti bezdrátového klienta pro Horus přes MPM, ale že se hrábne hardwarově do MPM, A pak ten wireless trenér nejede přes s.bus, ale přes PPM, který v tom Horusovi funguje.
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | několik létajících, jezdících a plavajícich strojů)
Tak jsem se odhodlal odpájet ten pin. A ono jo, funguje, x9lite jako žák je připojen
Takže MPM wireless trainer na X10S Express je možný.
1. je potřeba zkompilovat OpenTX s volbou ALLOW_TRAINER_MULTI
2. drobný HW mod na ISRM modulu.
A samozřejmě varováni: Vše na vlastni riziko, Frsky to nepodporuje, kdo s tím spadne, ať si nestěžuje

Takže MPM wireless trainer na X10S Express je možný.
1. je potřeba zkompilovat OpenTX s volbou ALLOW_TRAINER_MULTI
2. drobný HW mod na ISRM modulu.
A samozřejmě varováni: Vše na vlastni riziko, Frsky to nepodporuje, kdo s tím spadne, ať si nestěžuje

Tak jsem si vyzkoušel i tu úpravu MPM pro CPPM výstup na 3.5" jack a funguje to v poradkuprikrylm píše: ↑úte 06. črc 2021 17:46:03Někde jsem viděl zmínku o možnosti bezdrátového klienta pro Horus přes MPM, ale že se hrábne hardwarově do MPM, A pak ten wireless trenér nejede přes s.bus, ale přes PPM, který v tom Horusovi funguje.