Rádia a přijímače podporující ACCESS
Re: Rádia a přijímače podporující ACCESS
Mohlo. Ono to letí, jen každou sekundu failsafe tak na čtvrt sekundy, pak se to zase na sekundu vzpamatuje...
Ale je to XM, ne PLUS.
Dnes tam zkusím d16 a napíšu
Ale je to XM, ne PLUS.
Dnes tam zkusím d16 a napíšu
Uz je ACCESS pro R9 zda se...
r9 mám taky, ale s dovolením počkám, až ji otestuje s ACCESS protokolem někdo jiný. Mám ji v dost drahým stroji, ten bych kvůli nečekanému chování ACCESSu nerad ztratil/rozšvihal

ACCESS je i pro další rádia...
Availability: 2.3 nightlies are currently available for : Xlite Pro, X9 Lite, Jumper T12, X7, Xlite, SKY9X
Jen nechápu, proč je dříve X7, než podstatně rozšířenější X9...
Update: tak pro X7 vyšla 2.3, ale není tam ještě ACCESS
Availability: 2.3 nightlies are currently available for : Xlite Pro, X9 Lite, Jumper T12, X7, Xlite, SKY9X
Jen nechápu, proč je dříve X7, než podstatně rozšířenější X9...
Update: tak pro X7 vyšla 2.3, ale není tam ještě ACCESS

Když musíš, tak musíš....
Tak mě hlavně udivuje, že je dostupný pro Jumper T12, který nemá s FrSky nic společného 

Taranis X9E
Páni, nechcem Vám kaziť radosť, ale nepozeráte skôr OpenTx? ACCESS je snáď záležitosť FW vysielacieho modulu. S OTX to má spoločné len to, že ho OTX môže a nemusí podporovať...
Já jsem se nedíval nikde. Ale bylo mi divné že by Access byl pro Jumper. Čína je země neomezených možností, tak kdo ví? 

Taranis X9E
Co ma proboha OpenTX spolecneho s Cinou? Duvod dostupnosti prislusnych nightlies pro Jumera je nasnade - developeri se pro urychleni postupu venuji jen radiim s 128x64px displayi.
to "len" bych asi 8x podtrhnul. Bez prislusne podpory accessu v OpenTX ti fw modulu a potazmo prijimacu bude tak nejak k nicemu
Toto Je vlákno o ACCESSu. Výše bylo sdělení že je ACCESS dostupný i pro Jumper. Protokol ACCESS vyvinula firma FrSky sídlící v Číně. Mé udivení je že má být ACCESS dostupný i pro rádio Jumper, který FrSky nevyrábí. Tedy rádia FrSky jej ještě nemají řádně implementované a konkurenční rádio už ho bude mít dříve než rádia výrobce, který ACCESS vyvinul.
A co má společného OTX s Čínou? Myslím že hlavně HW. Bez čínských radií by nikdo OTX nevyvíjel. A to je výhoda pro nás uživatele mít solidní HW se skvělým FW

Taranis X9E
Veď o tom je práve posledných pár reakcií: tá infoška, že ACCESS je dostupný aj pre JUMPER je chyba, OpenTX 2.3 nightlies je dostupný aj pre Jumper...
Ano ano, unáhlil jsem se, byly to jen nightlies...
ddano007 píše: ↑úte 09. črc 2019 21:30:13Veď o tom je práve posledných pár reakcií: tá infoška, že ACCESS je dostupný aj pre JUMPER je chyba, OpenTX 2.3 nightlies je dostupný aj pre Jumper...
Když musíš, tak musíš....
- Jan Urbánek
- Administrátor fóra
Update hlavniho postu
- Jan Urbánek
- Administrátor fóra
Nova sada FW pro prijimace verze 1.1.3 z data 190812 je k dipozici - aktualizovan prvni post.
Taktez potreba aktualizovat radia na stajnou verzi 1.1.3
Taktez potreba aktualizovat radia na stajnou verzi 1.1.3