D16 a LR12 + ACCESS
- Jan Urbánek
- Administrátor fóra
D16 a LR12 + ACCESS
Vcerejsi aktualizace 5.6.2019 zpristupnila rezim D16 pro radia s novym protokolem ACCESS. Pozdeji se jeste prida LR12.
Existuje mnoho nepravdivych tvrzeni v ruznych videich youtuberu, ze radia X9Lite a Xlite Pro podporuji jen novy protokol. Neni to pravda, nyni lze plne vyuzivat D16 s telmetrii v techto novych radiich.
Existuje mnoho nepravdivych tvrzeni v ruznych videich youtuberu, ze radia X9Lite a Xlite Pro podporuji jen novy protokol. Neni to pravda, nyni lze plne vyuzivat D16 s telmetrii v techto novych radiich.
Re: D16 a LR12 + ACCESS
Potvrzuji, funguje, ověřeno.
Funguje jak ACCESS, tak D16.
Prosím, mám dotaz - flashnul jsem (ve správném pořadí) rádio, modul i battery chip, ale nedělal reset. Vše funguje, jen přetrvává varování o nevhodnosti k letu při zapnutí. Je to stále "vývojová" verze, nebo je již oficiální a resetem se to spraví?
Pokud si zazálohuji modely skrz Companion, provedu reset a modely obnovím ze zálohy, musím znovu párovat?
Funguje jak ACCESS, tak D16.
Prosím, mám dotaz - flashnul jsem (ve správném pořadí) rádio, modul i battery chip, ale nedělal reset. Vše funguje, jen přetrvává varování o nevhodnosti k letu při zapnutí. Je to stále "vývojová" verze, nebo je již oficiální a resetem se to spraví?
Pokud si zazálohuji modely skrz Companion, provedu reset a modely obnovím ze zálohy, musím znovu párovat?
já ji měl na stránkách rcstudio.cz ve složce se soubory ke stažení...
- Jan Urbánek
- Administrátor fóra
Ano rozesilali jsme ji klientum v balicku, mozna nekdo nema spravne naparovany produkt a soubory.
OpenTX je stale nightly verze tzn varuje ze neni finalni. Toto zmizi az bude opentx finalni. Ovsem je to uz snad 25verze opentx 2.3 takze chyby neocekavame v behu programu jen se meni drobne veci v menu a nektere veci se zaplatuji.
Z tohoto duvodu se meni i datova strtruktura modelu, tzn zaloha z verze N20 nemusi fungovat ve verzi N25.
OpenTX je stale nightly verze tzn varuje ze neni finalni. Toto zmizi az bude opentx finalni. Ovsem je to uz snad 25verze opentx 2.3 takze chyby neocekavame v behu programu jen se meni drobne veci v menu a nektere veci se zaplatuji.
Z tohoto duvodu se meni i datova strtruktura modelu, tzn zaloha z verze N20 nemusi fungovat ve verzi N25.
chápu.
co ten reset? je nutný mezi verzemi?
co ten reset? je nutný mezi verzemi?
- Jan Urbánek
- Administrátor fóra
Preptal jsem se na stav a pry se eeprom nebude menit, pouze pokud se neobjevi nejaka cituji giganticka chyba.
Take me bylo receno, ze neodladenejsi je ted xlitepro a x9lite co se tyce verze 2.3
Take me bylo receno, ze neodladenejsi je ted xlitepro a x9lite co se tyce verze 2.3
Tak že podpora dalších ovládacích prvků (#5330) na X7 atd. zase v nedohlednuJan Urbánek píše: ↑čtv 06. čer 2019 22:08:57Preptal jsem se na stav a pry se eeprom nebude menit, pouze pokud se neobjevi nejaka cituji giganticka chyba.

- Jan Urbánek
- Administrátor fóra
To preci nevylucuje ze se pro jine desky eeprom neupravi, eeprom nei stejny pres vsechna radia.
Už jsem si kompiloval sám z Nightly, už je N21
Jan Urbánek píše: ↑čtv 06. čer 2019 16:31:07Ano rozesilali jsme ji klientum v balicku, mozna nekdo nema spravne naparovany produkt a soubory.
Když musíš, tak musíš....