Update firmware Radiomaster tx 12
Update firmware Radiomaster tx 12
Dobrý den, prosím o radu jak aktualizovat firmware v tomto rádiu. Nemohu spárovat vůbec žádný přijímač, už jsem bezradný. Na YouTube jsem koukal na návod ale nevím čeho upgrade potřebuji - bootloaderu, multi modulu, nebo open tx (tím nevím co mám přesně stáhnout) ? Moc v tom nemám jasno a byl bych rád za nějakou radu. Předem děkuji zkušenějším za každou radu a omlouvám se jestli jsem založil zbytečně vlákno.
Re: Update firmware Radiomaster tx 12
Chtít na Frsky fóru radu pro Radiomaster je dost odvážné
.
Chápu ale tvoje rozpoložení, tak odpovím. Myslím, že nebude nutno dělat upgrade vysílače. Pouze je potřeba vybrat při párování protokol podle sw přijímače. O přijímači nic nepíšeš.

Chápu ale tvoje rozpoložení, tak odpovím. Myslím, že nebude nutno dělat upgrade vysílače. Pouze je potřeba vybrat při párování protokol podle sw přijímače. O přijímači nic nepíšeš.
Připomíná mi to scénu z úžasného filmu "Báječní muži na létajících strojích" : " Sestry, nebuďme tak kruté a pomozme nebohému katolíkovi, jinak závody vyhraje protestant ! "

- Jan Urbánek
- Administrátor fóra
Radomaster to pekne zacvakal, ale kamaradi nebudeme 

- juraj.jurej
Škoda, i tam se najde pár dobrých vychytávek, co FrSky zatím nepřinesl. Ale jinak jsem rád za ty možnosti u FrSky.