Volantovka - kéž by.
Re: Volantovka - kéž by.
Ženská a vysílačka .... to bude možná problém. Bude mít tvar žehličky a nebo šicího stroje. A mohla by se dodávat v kufříku na šminky.
Zase je ale výhoda, že má malou ruku a tak by snad už konečně mohla volant přiblížit na dosah palce.
Zase je ale výhoda, že má malou ruku a tak by snad už konečně mohla volant přiblížit na dosah palce.
- Jan Urbánek
- Administrátor fóra
RD je vyzkum a vyvoj
Ta pani ma vystudovanou elektofakultu na univerzite a je inzenyr a v ramci RD delala nektere prvky radii. Potom fungovala jako spojka mezi mnou a RD kdyz jsme delali nejaky vyvoj a testy. Ted dostala vlastni projekt.
Ta pani ma vystudovanou elektofakultu na univerzite a je inzenyr a v ramci RD delala nektere prvky radii. Potom fungovala jako spojka mezi mnou a RD kdyz jsme delali nejaky vyvoj a testy. Ted dostala vlastni projekt.
Jedna má kamarádka má také elektrofakultu a když jsem se jí zeptal, jaké LEDky mám použít, tak se zeptala, co je to LED ( kromě toho, že to studí ... ).
Ale vážně - může být dobrá a mnohem schopnější, než třeba většina chlapů. Jde jen o to, abychom měli takové štěstí.
Ale hlavně, aby na tom makala. A výsledek příjemně překvapil. S novou XE jsem se už rozloučil a tak doufám, že aspoň ta volantovka bude cenově přijatelná ( i pro důchodce ).
Ale vážně - může být dobrá a mnohem schopnější, než třeba většina chlapů. Jde jen o to, abychom měli takové štěstí.
Ale hlavně, aby na tom makala. A výsledek příjemně překvapil. S novou XE jsem se už rozloučil a tak doufám, že aspoň ta volantovka bude cenově přijatelná ( i pro důchodce ).
Další měsíc uplynul ... pořád nic nového ?
Už se mi ta moje "velryba" přestává líbit a pomýšlím na nějakou předělávku. Přemýšlím o volantové mechanice, co by zvládla D.A.S....
Naposledy upravil(a) prikrylm dne pát 11. lis 2022 16:17:22, celkem upraveno 1 x.
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | několik létajících, jezdících a plavajícich strojů)
Vyměnit "pajšlík" u nějaké vysílačky je asi mnohem složitější, než obestavět stávající elektroniku a vytisknout novou škatuli.
Tak jak to vypadá, letos Ježíšek volantovku opět nepřinese.
Aby už časem nebylo pozdě ....
Aby už časem nebylo pozdě ....
Jak to tak vypadá, tak paní ( nebo slečna ), co dostala na starost volantovku, asi odešla z firmy a nebo šla na mateřskou .... Stále se nic neděje, stále marně čekáme.
- Jan Urbánek
- Administrátor fóra
Volantovka zatim nema prostor protoze frsky bojuje s dodavkami soucastek vubec proto jenejsou 6k prijimace atp
No jo no, hold to neni prioritni
Ono to se součástkami nemá zase tak moc společného ... prostě "to" ( volantovka ) není v aktuálním programu. Je rozdíl mezi vývojem a sériovou výrobou. Pokud by šlo o ten vývoj, tak se dá jakákoli součástka sehnat - s větším nebo menším úsilím, ale jde to - v počtu pár kusů to není až tak velký problém. Chápu, že na sériovou výrobu pak ta součástková základna nemusí být k dispozici. Ale v rámci vývoje je to jen výmluva.
Blíží se další Ježíšek a jak to tak vypadá, zase nepřinese z fabriky FrSky novou volantovku. Ta paní, co má na starosti vývoj, určitě už nastoupila na druhou mateřskou dovolenou a tak vysílačka asi opět nebude.
Zdarma ke stažení ... https://cults3d.com/en/3d-model/various ... lite-based
docela fajn design. Ještě na držadlo pár tlačítek a je to !
docela fajn design. Ještě na držadlo pár tlačítek a je to !
Takže teď, rozhodnutí dělat sám, čekat na Frsky,(nedohledno stejně jako Horus X24) nebo naskočit na RadioMaster-MT12
https://www.banggood.com/cs/RadioMaster ... 1556324701
https://www.banggood.com/cs/RadioMaster ... 1556324701
No, asi je to tak, zvlášť ELRS varianta je téměř neodolatelná... (viz)
Napadla mě "myšlenka" vyrobit jen "ručku" s plynem a volantem, co by se nacvakla do X-lite šachty na malé rádio a relativně jednoduchá elektronika by simulovala spojení trenér-žák. Ještě na FrSky X-lite by TO šlo, ale teď už FrSky nic rozumně malého nemá, takže by se mohlo použít nějaké to konkurenční Zorro, T-lite nebo tak něco...
Napadla mě "myšlenka" vyrobit jen "ručku" s plynem a volantem, co by se nacvakla do X-lite šachty na malé rádio a relativně jednoduchá elektronika by simulovala spojení trenér-žák. Ještě na FrSky X-lite by TO šlo, ale teď už FrSky nic rozumně malého nemá, takže by se mohlo použít nějaké to konkurenční Zorro, T-lite nebo tak něco...
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | několik létajících, jezdících a plavajícich strojů)
Jezis to je lakadlo a ty vymene moduly, zajimave napad.
https://device.report/manual/10579375
https://device.report/manual/10579375
Nechtěl jsem přejít k jiné značce, ale asi nezbude nic jiného. MT-12 není až tak úplně podle mých představ, ale na rozdíl od FrSky aspoň EXISTUJE.