Dva přijímače a dvě FLVSS
- Roman_rc.pilot
- Kontaktovat uživatele:
Dva přijímače a dvě FLVSS
Zdar, dnes jsem došel k zajímavé věci. V traktoru mám dva přijímače, R8 a R4. Na tom R4 mam vypnutou telemetrii, tak ten pominu. V secím stroji mám R6 a tam mám telemetrii zapnutou. V traktotu mám FLVSS na R8, snímá. Dal jsem druhé FLVSS na tu R6 v secím stroji. Detekoval jsem, načetlo, ukazuje. Ovšem ukaze vždy jen jedno, ne obě najednou. Jde to nějak, aby rádio bralo obě FLVSS? Mají jiné ID, a když zapnu traktor ukazuhe teaktorové flvss. Když ho vypnu a zapnu secí stroj, ukazuje flvss secího stroje, ale bohužel obě najednou ne. Přijímače nejsou nijak fyzicky spojené. Každý má svou baterii
Díky

Re: Dva přijímače a dvě FLVSS
Taky jsem teď podobnou věc zkoušel a opravdu TO nefunguje. :-/
Zkoušel jsem MLVSS + R-XSR a FLVSS + G-RX8 na X12S s posledním OTX... Teď se mi moc nechce, ale až budu zase "blbnout" s ETHOSem, zkusím i tam.
Tipnu, že TO nikdy nefungovalo a problém je na straně OTX. Možná zkusit nějaký openXsenzor?
Zkoušel jsem MLVSS + R-XSR a FLVSS + G-RX8 na X12S s posledním OTX... Teď se mi moc nechce, ale až budu zase "blbnout" s ETHOSem, zkusím i tam.
Tipnu, že TO nikdy nefungovalo a problém je na straně OTX. Možná zkusit nějaký openXsenzor?
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | několik létajících, jezdících a plavajícich strojů)
- Roman_rc.pilot
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem zkousel prepinat prijace na F.PORT 2, jen tak na zkousku, ruzne to detekovat, udelat senzor rucne, ale nic. Vzdy ukazuje jen jeden a to ten, ktery je driv zapnuty. Opravdu to nepujde. Je tam jen redundance, ale ze by to fungovalo simultane... Nevadi 

Něco podobnýho se tu řešilo s MLVSS a problém byl ve FW senzoru. Možná by to chtělo taky prubnout.
- Roman_rc.pilot
- Kontaktovat uživatele:
Když oba připojím k jednomu přijímači, tak v pohodě vidí obě baterky. Ale ja mám právě jedno flvss v jednom přijači a druhé v druhém...