Horus,zámek plynu
Horus,zámek plynu
Zdravím,nastavuju bezpečnostní zámek plynu podle pana Mrázka.Jako poslední na motoru dává replace na multiplexu ale já tam multiplex nemám..Překladač mi ukazuje nahradit,ale to nikde nemám.Díky
- Jan Urbánek
- Administrátor fóra
Re: Horus,zámek plynu
Jaky system?
- Jan Urbánek
- Administrátor fóra
V opentx se dela ve spec funkcich jako zamek kanalu a nastavi na -100 a nastavi prepinac
To všechno dělám a jako poslední krok mám odkliknout replace na multiplexu,ale to nikde nemohu najít.
Podrobnější popis "kontextu" mnohdy neškodí, protože nikdo neví, na co tazatel konkrétně myslí... 
Nic méně jediné nastavení, které mě napadá, že by se mohlo nastavit na "replace" je řádek v mixeru pro jeden výstupní kanál ... tady jakýsi nesmyslný mix směrovky a výškovky do kanálu 1
ale řádkek výškovky je právě ten "multiplex nastavený na replace", takže ch1 ovládá pouze výškovka
v tomto případě zcela nepodmíněné, v reále jsou takové řádky podmíněné třeba přepínačem. Ale TO už je snad jasné.
Tak snad je TO ono.

Nic méně jediné nastavení, které mě napadá, že by se mohlo nastavit na "replace" je řádek v mixeru pro jeden výstupní kanál ... tady jakýsi nesmyslný mix směrovky a výškovky do kanálu 1
ale řádkek výškovky je právě ten "multiplex nastavený na replace", takže ch1 ovládá pouze výškovka
v tomto případě zcela nepodmíněné, v reále jsou takové řádky podmíněné třeba přepínačem. Ale TO už je snad jasné.
Tak snad je TO ono.
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | několik létajících, jezdících a plavajícich strojů)