Horus,zámek plynu

mirecek

Horus,zámek plynu

Příspěvek od mirecek »

Zdravím,nastavuju bezpečnostní zámek plynu podle pana Mrázka.Jako poslední na motoru dává replace na multiplexu ale já tam multiplex nemám..Překladač mi ukazuje nahradit,ale to nikde nemám.Díky

Jan Urbánek
Administrátor fóra

Re: Horus,zámek plynu

Příspěvek od Jan Urbánek »

Jaky system?

mirecek

Příspěvek od mirecek »

OpenTX

Jan Urbánek
Administrátor fóra

Příspěvek od Jan Urbánek »

V opentx se dela ve spec funkcich jako zamek kanalu a nastavi na -100 a nastavi prepinac

mirecek

Příspěvek od mirecek »

To všechno dělám a jako poslední krok mám odkliknout replace na multiplexu,ale to nikde nemohu najít.

prikrylm

Příspěvek od prikrylm »

Podrobnější popis "kontextu" mnohdy neškodí, protože nikdo neví, na co tazatel konkrétně myslí... :)

Nic méně jediné nastavení, které mě napadá, že by se mohlo nastavit na "replace" je řádek v mixeru pro jeden výstupní kanál
screenshot_x12s_24-06-14_21-17-03.png
... tady jakýsi nesmyslný mix směrovky a výškovky do kanálu 1

ale řádkek výškovky je právě ten "multiplex nastavený na replace", takže ch1 ovládá pouze výškovka

vlevo dole je "Multiplex" nastavující jak má být řádek k danému kanálu přiřazen - volby Add, Multiply, ReplaceL
vlevo dole je "Multiplex" nastavující jak má být řádek k danému kanálu přiřazen - volby Add, Multiply, ReplaceL
v tomto případě zcela nepodmíněné, v reále jsou takové řádky podmíněné třeba přepínačem. Ale TO už je snad jasné.

Tak snad je TO ono.
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | několik létajících, jezdících a plavajícich strojů)

mirecek

Příspěvek od mirecek »

Díky.

Odpovědět

Zpět na „Obecná diskuze“