No a když však chci létat zase na D16, musím napřed zase přehrát SW interního modulu. Tak je mi divné, jestli to je standartní, nebo jestli něco dělám blbě... ?
Takhle... Když jsem si před rokem vysílečku koupil, spolu s tím jsem si vzal i přijímače S6R. To jsem si zprovoznil a rok na tom bez problémů létám . Nyní jsem si koupil Archer a nastal ten popsaný "problém". Archer fungoval, ale najednou nefungovali ty původní S6R. Protože je víc používám, tak jsem to flashnul zpátky jak to bylo, ale nešlo mi to pod vousy, tak jsem se proto zeptalZS-Man píše: ↑ned 25. říj 2020 20:27:22Zdravim, Archer a X10S Express přece umí protokol ACCESS, tak proc to parujes na D16?
Není v tom prijimaci uz ACCST 2.1? Pak musí být aktualizován i interní modul (to jsi udelal), ale také všechny ostatní prijimace(to asi ne). (jestli to tedy dobře chápu, Archer uz funguje, ale ostatní prijimace ne?)
Pane Urbánku, teď se blbě zeptám, ale musím se zeptat na to co tedy mám dělat.Jestli rozumím dobře, tak nahrát FW ACCESS 2.1 do přijímačů SxR ? Nějak v tom mám teď hokej...Jan Urbánek píše: ↑pon 26. říj 2020 12:03:08Archer neumi ACCST (D16) jen registraci pres ACCESS a protoze je to novy prijimac je nutne mit ACCESS 2.1