Zdravím, chtěl bych zprovoznit Taranis pro simulátor . Po připojení přes USB mám ve správci zařízení hlášku Neznámé zařízení USB viz přiložené foto. Zkoušel jsem instalaci ovladače přes Zadig,ale ten nevidí žádné zařízení. Mám windows 10 pro .
Děkuji za případné rady
X9D plus ovladače
- Jan Urbánek
- Administrátor fóra
Re: X9D plus ovladače
Jestli je Taranis jako mass storage je potrba pouzit ovladac velkokapacitni pametove zarizeni, pokud jako joystick tak jako joystick
-
ano jako joystiick
zapnu Taranis, připojím USB kabel a z nabídky potvrdím USB joystik. Ve správci zařízení mi naskočí hláška jak popisuji .
Nemohu najít, kde stáhnout ovladač , Zkoušel jsem nainstalovat STM32 virtual Com Port driver a vše beze změn
Děkuji
zapnu Taranis, připojím USB kabel a z nabídky potvrdím USB joystik. Ve správci zařízení mi naskočí hláška jak popisuji .
Nemohu najít, kde stáhnout ovladač , Zkoušel jsem nainstalovat STM32 virtual Com Port driver a vše beze změn
Děkuji
- Jan Urbánek
- Administrátor fóra
-
tak to zkouší dle návodu a nikde nemám ve správci zařízení BETTER_USB_HS.
Tak pokračuji stažením a instalací ovladače .Provedu aktualizaci ovladače C:\Program Files (x86)\Intel Android Device USB driver.
Windows mi hlásí, že jsou nainstalovány nejlepší ovladače pro toto zařízení a zároveň Neznámé zařízení USB viz foto příloha
Tak nevím, jestli nemá chybu Taranis, ale ten jsem aktualizoval na nejnovější firmware.
Děkuji za snahu pomoci ,ale asi to bude trochu složitější hledání...
Tak pokračuji stažením a instalací ovladače .Provedu aktualizaci ovladače C:\Program Files (x86)\Intel Android Device USB driver.
Windows mi hlásí, že jsou nainstalovány nejlepší ovladače pro toto zařízení a zároveň Neznámé zařízení USB viz foto příloha
Tak nevím, jestli nemá chybu Taranis, ale ten jsem aktualizoval na nejnovější firmware.
Děkuji za snahu pomoci ,ale asi to bude trochu složitější hledání...
- Jan Urbánek
- Administrátor fóra
USB kabel? nekdy potvory zlobi
-
jj to jsem taky zkoušel , mám 3 kabely