Jen pro info
Pokud se k Taranis Plus 2019 SE použije vyvažovák https://rcstudio.cz/cs/prislusenstvi/63 ... -q-x7.html , tak pak už nelze vložit do dodávaného kufru https://rcstudio.cz/cs/kufry-pouzdra-a- ... ranis.html , je to moc vysoké a kufr nelze pořádně zavřít, to je velká škoda, že na to nebylo pamatováno, stačilo by trošku vyšší výko.
Taranis Plus 2019 SE - vyvažovák a originál EVA kufr
Re: Taranis Plus 2019 SE - vyvažovák a originál EVA kufr
Máš pravdu, moc místa tam není. Mám to taky tak, ale klidně to zavřu a zapnu. Varuji ale před tou karabinou. Vyvažovák při pohybech dokáže nadzvednout ten čudlík karabiny a vysílač skončí na zemi. Přišel jsem tak o přepínač
. Už tam samozřejmě ta karabina není. (Stejnou zkušenost jsem četl i na rcmanii.)

S karabnou se nám to ještě nestalo - díky za podmět k zamyšlení.ellet píše: ↑ned 27. lis 2022 19:37:50Máš pravdu, moc místa tam není. Mám to taky tak, ale klidně to zavřu a zapnu. Varuji ale před tou karabinou. Vyvažovák při pohybech dokáže nadzvednout ten čudlík karabiny a vysílač skončí na zemi. Přišel jsem tak o přepínač. Už tam samozřejmě ta karabina není. (Stejnou zkušenost jsem četl i na rcmanii.)
Vysílač sem dal do plonkovního hliníkového kufru po Hitecu, nechci vysílač do EVA kufru rvát na sílu, pak stačí málo a neštěstí může být na světě.
Já vždycky vyvažovák před uložením Tx do kufru povolím imbusem a sklopím. Zabere to jen chvilku, ale je to bohužel činnost navíc.
sakulajda píše: ↑pon 28. lis 2022 7:55:23ellet píše: ↑ned 27. lis 2022 19:37:50Máš pravdu, moc místa tam není. Mám to taky tak, ale klidně to zavřu a zapnu. Varuji ale před tou karabinou. Vyvažovák při pohybech dokáže nadzvednout ten čudlík karabiny a vysílač skončí na zemi. Přišel jsem tak o přepínač. Už tam samozřejmě ta karabina není. (Stejnou zkušenost jsem četl i na rcmanii.
Taky se mi karabina takto odepla.