Archer SR10 PRO kanály
Archer SR10 PRO kanály
Ahoj všem, koupil jsem tento přijímač z důvodu potřeby obsadit 10 kanálů servy. Jak to udělat, když stabilizace obsadí 9a 10 kanál?
Nevím jak na to. Děkuji předem za Vaši radu.
Nevím jak na to. Děkuji předem za Vaši radu.
Re: Archer SR10 PRO kanály
PWM výstupy lze v nastavení přijímače přemapovat na jiné kanály, čili třeba 1-8 a 13,14
Děkuji pěkně, princip jasný, akorát kde? 
Mám vysílačku týden. Jsem z ní nadšený. Přecházím z Futaby a tam takové možnosti nejsou nebo aspoň o nich nevím. 
Vyřešeno, je to v nastavení přijímače.
- Jan Urbánek
- Administrátor fóra
Ja kse prijimac paruje na pozici RX1 Rx2 nebo Rx3 tak tam je vlastnosti nebo moznost o otevrse se nove okno nastaveni nastaveni v prijimaci.
To už jsem zkoušel. Píše mi to Čekám na RX. Nevím kde dělám chybu.Jan Urbánek píše: ↑pon 29. kvě 2023 10:36:45Ja kse prijimac paruje na pozici RX1 Rx2 nebo Rx3 tak tam je vlastnosti nebo moznost o otevrse se nove okno nastaveni nastaveni v prijimaci.
- Jan Urbánek
- Administrátor fóra
Duvodem bude to ze to je plus SR10 tzn novy prijimac s novym identifikatorem pro nastaveni. OpenTX jej nezna proto nenacte jeho parametry. REsenim by bylo aktualizovat OpenTX ale tusim ze 2.3.15 je posledni a nebude tam prijimac zaveden
Je nějaké řešení? Mino toho že přejdu na ethos?Jan Urbánek píše: ↑úte 30. kvě 2023 8:37:53Duvodem bude to ze to je plus SR10 tzn novy prijimac s novym identifikatorem pro nastaveni. OpenTX jej nezna proto nenacte jeho parametry. REsenim by bylo aktualizovat OpenTX ale tusim ze 2.3.15 je posledni a nebude tam prijimac zaveden
Napadlo mně řešení. Nainstalovat ethos, přeházet kanály v přijimači a vrátit se zpět na optx. Bude to fungovat?
- Jan Urbánek
- Administrátor fóra
nevim jestli se to preparovnaim nesmaze do vychoziho.
jinka programtor rika ze to opravdu potrebuje novy opentx
Díky za info.Jan Urbánek píše: ↑úte 30. kvě 2023 11:16:17nevim jestli se to preparovnaim nesmaze do vychoziho.
- juraj.jurej
FrSky Tandem X20
-
Ahoj,
aktuální FW SR10+ má ten nesmyl opravený a stabilizace je řízena 13-16 kanálem - viz manuál. Ale neověřeno. Je možné, že tenhle FW skutečně nebude fungovat s OTX .15, resp. s konfiguračním skriptem. Kolega řeší, dám vědět.
Každopádně SR10+ s původním FW s řízením gyra na 9-12 kanále páruje a funguje s OTX v ACCESS módu bez problémů.
R.
aktuální FW SR10+ má ten nesmyl opravený a stabilizace je řízena 13-16 kanálem - viz manuál. Ale neověřeno. Je možné, že tenhle FW skutečně nebude fungovat s OTX .15, resp. s konfiguračním skriptem. Kolega řeší, dám vědět.
Každopádně SR10+ s původním FW s řízením gyra na 9-12 kanále páruje a funguje s OTX v ACCESS módu bez problémů.
R.
- Jan Urbánek
- Administrátor fóra
Tohle bude znamenat prepracovat vsechny konfiguracni skripty jako pro ETHOS tak Opentx.
Duvodem je, ze Plus SR10 nelze pri pouziti ACCST D16 nastatvovat co do peremapovani kanalu jako u ACCESS, tzn Frsky zjevne pro vyuziti cele stabilizace i u starsich radii volilo tuto zmenu. Ted jen pockat na skripty pro Pluska na Opentx, kterymi uz asi tyden frsky otravuji aby je dodelali.
Duvodem je, ze Plus SR10 nelze pri pouziti ACCST D16 nastatvovat co do peremapovani kanalu jako u ACCESS, tzn Frsky zjevne pro vyuziti cele stabilizace i u starsich radii volilo tuto zmenu. Ted jen pockat na skripty pro Pluska na Opentx, kterymi uz asi tyden frsky otravuji aby je dodelali.