nastavení Auto level
nastavení Auto level
Zdar chlapci. Mám přijímač Archer SR6 a radio X20 a bojuji s nastavením stabilizace. Když zapnu SAS, tak všechno maká tak jak má, ale jakmile přepnu přepínač do polohy Auto Level, tak se křidélka vychýlí naplno do pravé zatáčky a nic se neděje, ani když model různě převracím, křidélka jsou ve stálé poloze až do přepnutí spínače, kdy se vrátí na středovou polohu.To stejné se děje, když zmáčknu záchranu. Kde dělám chybu? Když vypnu Quick mod, tak se křidélka vychýlí naplno do levé zatáčky.
- Jan Urbánek
- Administrátor fóra
Re: nastavení Auto level
behem selfchecku se zaznamenava i 0 tedy pozice kam se ma prijimac vracet, byl udelan tak by 0 byla v rovine s letadlem
Udělal jsem znova selcfheck, letadlo v rovině a je to stále stejné. Je mi divné, že křidélka jsou po zapnutí Atolevelu stále v té pravé zatáčce a i když hýbu s modelem, tak se nehnou, měly by se snažit vyrovnávat, nebo aspoň nějak hýbat, výškovka na změny reaguje.
- Jan Urbánek
- Administrátor fóra
a u selfchecku provedeno nauceni rozsahu pakami?
Tak už vyřešeno, zjistil jsem, že mi zůstaval malinko plyn, nebyl úplně v dorazu i když to vypadalo, že ano. Jak už jsem byl zoufalý, tak jsem si aktivoval plyn a při tom jsem to zjistil. Děkuji za rady a omlouvám se za svojí blbost.