Zdravim,
nevíte jak snesou serva Xact 5701 přímé napájení z 2S HV (8.7V) ?
Sice mohu nabijet pouze na standartnich 8.4V, ale kdyby jim to neškodilo, tak proč nevyužít "plnou nádrž"
Díky
Xact a 2S Li-po HV
- Jan Urbánek
- Administrátor fóra
Re: Xact a 2S Li-po HV
Zeptam se, tohle jsme zatim nereslili
Podle mě by nemusel být problém. Nepředpokládám, že řešení napětí bude jiné jak u jiných serv.
Nedávno jsem řešil podobné dilema, tak jsem vzal své "testovací" letadlo*, kde jsou dvě serva Dymodn D47 a dvě serva KST X08, nabil jsem HV naplno, pomodlil jsem se a strčil jsem baterku do éra. Nic "nezasmrdělo", vylítal jsem takto dvě baterky. Pak jsem byl kapku "drzejší" a vrazil zmíněnou baterku do lepšího éra, kde mám 4x KST, taky bez problémů.
---
* obouchaná, utopená, rozbitá, vzkříšená a opravená Maia (Bravio)
Nedávno jsem řešil podobné dilema, tak jsem vzal své "testovací" letadlo*, kde jsou dvě serva Dymodn D47 a dvě serva KST X08, nabil jsem HV naplno, pomodlil jsem se a strčil jsem baterku do éra. Nic "nezasmrdělo", vylítal jsem takto dvě baterky. Pak jsem byl kapku "drzejší" a vrazil zmíněnou baterku do lepšího éra, kde mám 4x KST, taky bez problémů.
---
* obouchaná, utopená, rozbitá, vzkříšená a opravená Maia (Bravio)
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | několik létajících, jezdících a plavajícich strojů)
Obyčejná HV serva bych asi neřešil, ale mám trochu obavu, jestli ty Xact nebudou na to napětí trochu citlivější, když v nich jsou navíc ty telemetrické senzory....
Pravda, telemetrie... no uvidíme. Jsem docela zvědavý, co na to výrobce...
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | několik létajících, jezdících a plavajícich strojů)
Stále žádné nové info o 2S HV napájení?
- Jan Urbánek
- Administrátor fóra
pripominam se
Dobrý den, tak se po delší době také připomínám.
Tak odpověď přímo z Frsky:
Yes, both HV5701 (H5701) and LD5801 can be used with 2S Lipo HV (8,7V).
But D5701 not support 8.7v.
Yes, both HV5701 (H5701) and LD5801 can be used with 2S Lipo HV (8,7V).
But D5701 not support 8.7v.