jsem začátečník co si v roce cca 2019 koupil Taranis QX7 s myšlenkou postavit si dron (neúspěšně)

Sázel jsem na YT a proto jsem na tohle fórum ani nenarazil, až do chvíle kdy jsem začal hledat kde je problém s mým z číny objednaným X6R (ukázkový padělek a jsem o pár stovek lehčí).

Pak jsem z RCStudio objednal Archer Plus SR8 v dobré víře, že jsem na to vyzrál a šetřit se nevyplatilo, ale. Ano, znovu ALE. Dostal jsem se do fáze, kdy mám aktualizovaný QX7, aktualizovaný vnitřní modul a rád bych nahrál nový firmware do přijímače, kde z toho co jsem vyčetl potřebuji firmware ACCST a ne ACCESS který tam nahraný je. Ale všechny soubory co jsem si sám našel na FrSky (potvrdil jsem si správnost souborů i tady na fóru) mají příponu .frsk a s tímhle typem souboru si moje QX7 neumí poradit a lze tento soubor pouze kopírovat, přejmenovat nebo odstranit. Soubory s příponou .frk fungují.
S čím za Vámi jdu, jsem s těmito komponentami schopný dostat to letadlo do vzduchu? Pokud ano prosím o radu. Pokud ne, pomůže dokoupit externí modul, který má ACCESS? Pokud tady motám jabka s hruškama tak se omlouvám, ale posledních 14 dnů se mi z množství těch informací kouří z hlavy.
Když by byl někdo z jihu Čech (Písek) a měl by chuť poradit osobně uvítal bych to.
Děkuji a přeji hezký den. M.M.