Pojmenování kanálů a mixy
Pojmenování kanálů a mixy
Dobrý den. Mám možná pro někoho podivný dotaz, ale alespoň nějakou radu. Nastavuji větroně 8 serv v křídlech. Každé servo má svou funkci. Brzdy a klapky tam není problém. Když provedu původní nastavení v mixech se mi objeví například křidýlka - 1,5,8,9 - křidýlka. Budu li chtít mixovat venkovní křidýlka s vnitřními t.j. 1,5 a 8,9 na zakřivení odtokovky, na přistání , mohu mít takhle křidýlka nastavený v mixech, nebo musím nastavit každý křidýlko samostatně : křidýlko - 1 - křidýlko, křidýlko - 5 - křidýlko atd. i v mixech a do jaké míry záleží na pojmenování jednotlivýck křidýlek i třeba v případných názvech mixů. Děkuju za postrčení, abych nemusel zbytečně laborovat.
Re: Pojmenování kanálů a mixy
Asi bych řešil hlavním mixem typu křidýlek pro všechny 4 a pak free mixem pro vnitřní nebo vnější, který by byl typu Přičíst na dané kanály. Ten free mix by byl ovládaný letovým režimem, buď pevná hodnota, může být var ovládaná trimem T5/T6 nebo slidery, nebo cokoliv co se ergonomicky hodí.
To samé se dá aplikovat na vnější/vnitřní klapky a případně i butterfly nebo celou odtokovku najednou.
To samé se dá aplikovat na vnější/vnitřní klapky a případně i butterfly nebo celou odtokovku najednou.
Re: Pojmenování kanálů a mixy
Děkuju,budu zkoušet. Chodi mi klapky na letové režimy (3) na přepínač, zakřivuje se mi celá odtokovka, dostat křidýlka nahoru na LR přistání se nedaří. Budu se dal snažit.