Hlášení na X20
Hlášení na X20
Zdravím, a poprosím, při nahrávání hlášek nemohu otevřít ve speciálních funkcích přehrát hodnotu..
Co mám špatně nastavené? To to chci aby rádio samo hlásilo výška 100m, 200m a toto i při klesání. Případně celý postup jak toto nastavit. Rádio X20. Dík
Co mám špatně nastavené? To to chci aby rádio samo hlásilo výška 100m, 200m a toto i při klesání. Případně celý postup jak toto nastavit. Rádio X20. Dík
- Jan Urbánek
- Administrátor fóra
Re: Hlášení na X20
V podstate je to kombinace logickych spinacu a specialnich funkci.
Logicky spinac nastavit na Alt = 100m kdyz se tak stane tak se sepne a ve specialni funkci nastavit hlaseni vysky s tim ze aktivace je ten logicky spinac.
Logicky spinac nastavit na Alt = 100m kdyz se tak stane tak se sepne a ve specialni funkci nastavit hlaseni vysky s tim ze aktivace je ten logicky spinac.
Dik za odpověď, to je právě to že mi nejde nastavit hlášení výšky, mám to nefunkční.
- Jan Urbánek
- Administrátor fóra
Jakoze neni tam alt nebo co ?
Při zapnutí spec. funce rozjeti- akce je tabulka- reset, screenshot, nast.failsafe, přehrát stopu, vibrace, logovat atd. nevím ale nějak postrádám nahrát hodnotu. kde pak nastavím zdroj l výška. Nevím co dělám špatně. ještě mimo téma odpočet stopek mi jde o 45 proc. pomaleji proti skutečné době letu. Nové rádio tak se učím. Dík za trpělivost. Horák Zd.
- Jan Urbánek
- Administrátor fóra
Udelam si logicky spinac ze Alt je = 100m
pak si udelam spec funkci
a v sekvenci reknu co ma delat
pak si udelam spec funkci
a v sekvenci reknu co ma delat
Tak jsem to tam nacvakal takže na večer vyzkouším. Zatím mnohokrát děkuji. H.
Bingo, takže děkuji teď to funguje jak jsem chtěl a myslím že to pomůže i dalším. Ted jen zrychlit stopky. Ale hlavně děkuji. H
Nemám to ještě odzkoušené, ale já nastavil 3P switch tak, že v první poloze je ticho, ve druhé čte výšku co 5 s a ve třetí zapne zvuk vária. V sekvenci je tak přehrát hodnotu a zdroj telemetrie/výška. Tedy bez toho logického spínače...
EDIT: Vyzkoušeno i v praxi a funguje. Nastavil jsem si jen jednu hodnotu za destinnou čárkou, stačila by možná jen celá čísla. U vária mám tu středovou hodnotu bez zvuku.
EDIT: Vyzkoušeno i v praxi a funguje. Nastavil jsem si jen jednu hodnotu za destinnou čárkou, stačila by možná jen celá čísla. U vária mám tu středovou hodnotu bez zvuku.
Navážu na starší tema. Mám TD 6k příjmač, ext.snímač výšky. Vario hlásí, že je zapnuto, píská podle klesání - stoupání a zahlásí mi každých 15s hlášku výška, ale žádnou konkrétní hodnotu. Na co ještě kouknout, Děkuji J.
je to tadyhttps://frsky-forum.cz/viewforum.php?f=23