Dobrý den. Mám dotaz ,jestli jste se někdo nesetkal s problémem jazyka popisů v LUA. Koupil jsem regulátor s telemetrií, ke kterému mi výrobce dodal i LUA pro FrSky. Vše fungovalo perfektně. Nyní jsem přešel na verzi 1.6.2 z 1.6.0 a nastal problém. Popisy u tohoto regulátoru se změnily na Aj. Všechny půvosní skripty Tx jsou v čj, pouze jeden mimo uvedený regulátor začal zobrazovat také Aj. a to sice zajímavým způsobem. Jedná se o LUA Srx stab. První náhled displeje je v čj a druhý náhled při posunutí displeje se zobrazuje v Aj. Ne že by se s tím nedalo žít, ale pokud mi to předtím fungovalo v čj. U toho Srx stab mi to nevadí (nepoužívám), ale u regulátoru je to škoda. Zkoušel jsem i LUA smazat a znovu nahrát tak, jako když jsem regl koupil a chodilo to v čj. Bohužel pouze Aj. Po stažení 1.6.2 to chodilo vše ve vysílači v Aj, ale po přepnutí v nastavení to začalo zobrazovat v čj mimo uvedený regulátor a Srx stab. Nemá s tím někdo zkušenost?
Děkuju. J.
LUA scripty X20R
Re: LUA scripty X20R
Ještě doplním. Nemůže mít tohle vliv na můj problém? Pokud ano, , nebo pokud je nutné to vyřešit , prosím o radu jak. Dějkuji. J.
- Jan Urbánek
- Administrátor fóra
Skript neidentifikuje lokalizaci systemu proto neprepina jazyk, musi opravit tvurce skriptu
Děkuji, pokusím se zařídit. J.