SENZOR BATERIE nastaveni 10ti kanál a výše

BOB

SENZOR BATERIE nastaveni 10ti kanál a výše

Příspěvek od BOB »

Ahoj všem prosím nedokáže mi někdo poradit mám vysílačku FRSKY X20s k tomu jsem teď připojil přijímač Frsky TD R10 když připojím senzor na nízký stav baterie respektive na nejnižší stav jednotlivých článku tak mi to bohužel nespolupracuje bylo mi řečeno že 10 kanál a výš se musí už dávat do kanálu. Ne do servisní konektoru, ale když připojím senzor do kanálu tak nevím jak nastavit vše potřebné ve vysílačce, je tu nějaká duše která by mě navedla postupně co jak kam a dál ;) moc děkuji. Třeba sedmi kanálový přijímač jsem dal do servisního konektoru telemetri a krásně mi to našlo sice mi taky chvili trvalo ale povedlo se.
Přílohy
tento to bohuzel takhle neumi
tento to bohuzel takhle neumi
tento archer plus gr8  to umi se sevisniho portu
tento archer plus gr8 to umi se sevisniho portu
Naposledy upravil(a) BOB dne pát 18. dub 2025 14:52:23, celkem upraveno 2 x.

Sputnik
Kontaktovat uživatele:

Re: SENZOR BATERIE nastaveni 10ti kanál a výše

Příspěvek od Sputnik »

To mne zajíma.
Mám mini lipo senzor + X20S + TD SR10
Chápu to dobře že se tedy nezapojuje do s.portu ale do neobsazeného kanálu na RX?
20250416_181604.jpg
Díky za info
Taranis Q X7 ,X20S

BOB

Příspěvek od BOB »

Ano jak jsem již psal bylo mi řečeno že se přijímač řady 10a vise nezapojuje do servisního konektoru ale přímo do kanálu zapojil jsem si to do kanálu 10 který byl volný ale já potom nevím jak dál nastavit to ve vysílačce chtěl bych aby mi to ukazovalo nejnižší článek na Lipo baterii

BOB

Příspěvek od BOB »

senzor baterie u prijmacu kanalu 10 a vice kde se musi pouzit kanalovy vystup na telemetrii kvuli hodnote baterii se nastavi po registraci prijmace kde se klikne na zaregistrovany prijmac a v nabidce moznosti se najede az dolu a da se povolit s port tim telemetrie najde baterie atd

Odpovědět

Zpět na „Tandem X20“