Diferenciace křidélek pro více režimů
Diferenciace křidélek pro více režimů
Před dvěma roky u Ethosu chyběla možnost diferenciace motýlu. Dnes je již doplněna. Nicméně standardní diferenciace křidélek nemá možnost přidání další hodnoty pro různé letové režimy (rychlosti modelu). Počítá s tímto v nějaké další aktualizaci? Je to dost důležitá funkce, aby se vysílač dal používat u soutěžních modelů. Pochopitelně lze přidat další řádky mixu křidélek, které jsou aktivní pouze v dalších režimech s nastavením odlišné diff, ale při více režimech je ta krapet nekomfortní. Nebo jsem snad něco přehlédl? Díky za pomoc.....
Re: Diferenciace křidélek pro více režimů
Dá se to krásně vyřesit pomocí proměnné (VARS). Místo konkrétní hodnoty diferenciace si nastavíš hodnotu nějaké konkrétní proměnné a v té pak děláš další kouzla - přidat/ubrat na pátém/šestém trimu, nebo pomocí mžikového přepínače (ten jsem si na svůj Horus dával sám, běžně je jen dvoupolohový), kolik hodnot bude daná proměnná mět a kdy bude jaká aktivní a tak dále... Prostě krásná svoboda a obří možnosti které Ethos nabízí od verze 1.5.x.
Kenumis
X10S - ETHOS
X10S - ETHOS
Re: Diferenciace křidélek pro více režimů
Díky za pomoc, po nějaké době co jsem musel makat, budu pokračovat s rádiem. Jdu na to.