Vážení, velice se omlouvám, jestli se ptám na něco, co je už na foru popsáno. Hledal jsem, pročítal, ale já k tomu nic nenašel.
V Ethos Suite se v sekci Správa modelů zobrazí seznam uložených modelů ve vysílači a u každého modelu je rovněž tlačítko Edit (viz přiložený obrázek). Tlačítko je však neaktivní. Chtěl jsem se zeptat, zda to takhle máme všichni, nebo mám jen já nějak špatně nastavený sw, že modely nelze přes počítač editovat? V Companionu u OpenTX model v počítači bylo možné vytvářet i upravovat.
Moc děkuji. Radek
Editace nastavení modelů v Ethos Suite
- juraj.jurej
Re: Editace nastavení modelů v Ethos Suite
Ešte to nieje dokončené, ale pracuje sa na tom.Radek píše: ↑ned 26. bře 2023 20:46:25Vážení, velice se omlouvám, jestli se ptám na něco, co je už na foru popsáno. Hledal jsem, pročítal, ale já k tomu nic nenašel.
V Ethos Suite se v sekci Správa modelů zobrazí seznam uložených modelů ve vysílači a u každého modelu je rovněž tlačítko Edit (viz přiložený obrázek). Tlačítko je však neaktivní. Chtěl jsem se zeptat, zda to takhle máme všichni, nebo mám jen já nějak špatně nastavený sw, že modely nelze přes počítač editovat? V Companionu u OpenTX model v počítači bylo možné vytvářet i upravovat.
Moc děkuji. Radek
Zatiaľ je táto možnosť nefunkčná.
FrSky Tandem X20
Re: Editace nastavení modelů v Ethos Suite
Rok se s rokem sešel, máme zde nějaké nové zprávy?