Moc zdravím. Mám na vás prosbu, potřeboval poradit.
Chtel bych si upravit a přidat náké zvuky (Tony) na uvítací hello či náké přepípanače.
Stáhl jsem si náké zvuky v MP3 a to překonvertoval do Wav nahraju to na SDkartu i na vnitřní pamět radia a radio to normálně vidí, ale spustím přehrát a nic. Je to bez tonu. Když tam nahraju starší hlášky či i muziku co jsem měl na Horusu X12 ,tak mi to v pohodě vše přehraje.
Ale proč mi ted nejde nic co si stáhnu a je to ve formátu Wav???. Na Horusu to bylo bez problému.
Bud dělám něco blbě nebo už nevím.
Moc děkuju za jakoukoliv radu.
Tandem XE zvuky
Re: Tandem XE zvuky
Viz toto téma: viewtopic.php?f=82&t=1075
Díky. Ale mě k přiřazení přepínače hlas co je v audio souboru na SDkartě čí interní paměti v základu ,tak přiřadit bez problemu jde v pohodě.
Já jen nerozumím tomu, když ty zvukové soubory jsou ve formátu Wav a jdou normálně spustit a přehrajou se, tak proč když já tam přidám nový zvukový soubor ve formátu taky Wav a přidám ho do stejného adresaře audio mezi ostatní ,tak ho radio sice vidí jako soubor Wav ,ale nejde přehrát.
Vždyt je to formát Wav a ty originální Wav normálně přehraje.A ty nové co tam přidám já ,tak je sice vidí,ale nepřehraje.
Tak tomu nerozumím.
Já jen nerozumím tomu, když ty zvukové soubory jsou ve formátu Wav a jdou normálně spustit a přehrajou se, tak proč když já tam přidám nový zvukový soubor ve formátu taky Wav a přidám ho do stejného adresaře audio mezi ostatní ,tak ho radio sice vidí jako soubor Wav ,ale nejde přehrát.
Vždyt je to formát Wav a ty originální Wav normálně přehraje.A ty nové co tam přidám já ,tak je sice vidí,ale nepřehraje.
Tak tomu nerozumím.
Není Wav jako Wav. Musí být mono, správný bitrate a vzorkovací frekvence. Ideálně použít pro konverzi Správce zvuků v Ethos Suite.