simulator
Re: simulator
Jaký simulátor? Třeba Phoenix neumí přímo pracovat s "USB Joystickem".
Jak PC vidí rádio? Rádio se umí (většinou) připojit jako disk, joystick případně další možnosti - podle OS. Např. pokud se rádio k PC připojí jako disk, nemůžu po něm chtít, aby komunikoval se simulátorem.
Jak PC vidí rádio? Rádio se umí (většinou) připojit jako disk, joystick případně další možnosti - podle OS. Např. pokud se rádio k PC připojí jako disk, nemůžu po něm chtít, aby komunikoval se simulátorem.
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | několik létajících, jezdících a plavajícich strojů)
Na X9lite se mi zobrazily 3 ikony kde jsem si vybral USB a byl jsem připojen.Připojil se mi Multiflight i Real Flight 9.Panu Mrázkovi fungoval Horus taky.
To rozchodíme. 
Zmíněné simulátory fungují se std USB joystickem. V PC musí být tedy vidět funkční "Herní zařízení". Je? Mělo by TO vypadat nějak takto (jméno zařízení bude s vysokou pravděpodobností jiné):
Pokud ne, tak X10 má v sobě FrOS, OpenTX, EdgeTX nebo ETHOS?

Zmíněné simulátory fungují se std USB joystickem. V PC musí být tedy vidět funkční "Herní zařízení". Je? Mělo by TO vypadat nějak takto (jméno zařízení bude s vysokou pravděpodobností jiné):
Pokud ne, tak X10 má v sobě FrOS, OpenTX, EdgeTX nebo ETHOS?
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | několik létajících, jezdících a plavajícich strojů)
Zařízení a tiskárny,Frsky X10 Mass Storage.System OpenTX.Tento počítač X10
Je vidět X10 na PC jako joystick?
Je vidět jako disk.
Tak jestli se na obrazovce rádia po připojení USB k PC nic neobjeví a v PC je pak vidět jako disk, tak je potřeba vlézt do nastavení rádia (ne modelu) a tam u "nastavítka" režimu USB nastavit ideálně "zeptej se".
Po připojení kabelu se pak na rádiu objeví dotaz, jestli bude rádio disk, či joystick.
Po připojení kabelu se pak na rádiu objeví dotaz, jestli bude rádio disk, či joystick.
Díky,podařilo se.Je hezké když tomu někdo rozumí.
Njn, někdo lítá, někdo staví letadla ze "špejlí", někdo se hrabe v rádiích