Ethos Lua scripts
Re: Ethos Lua scripts
Zdravím, zkoušel někdo použít lua script status na tandemu x20 s posledním FW 1.4.6. ? Pokud použiju widget na osm oken a postupně je začnu plnit statusama, tak čím více jich použiju, tím více se mi zabrzdí vysílač, pomalu reaguje na roler, okna přeskakujou pomalu, monitor kanálů vykazuje zpoždění oproti kniplu, až se to začne hroutit. Někdy se to projevuje hned a občas až po vypnutí a znovu zapnutí vysílače. Na verzi 1.4.5. to bylo v pohodě.
Tak po hodinách trápení vyřešeno, po pokusech s downgrady mizely sporadicky modely, padaly hlášky typu chyba v uložišti při prvním spuštění po aktualizaci a nelze vytvořit model, dlouhé doby startu systému, po výměně sd karty vše v pořádku. Jednalo se o nový vysílač s origo kartou.
- juraj.jurej
Dosť "častý" jav, problém s SD kartou. Najlepšia SD karta, žiadna karta. NAND pamäť je super na OS, len škoda, že už nieje aj v X20.m.fuka píše: ↑sob 11. úno 2023 14:33:37Tak po hodinách trápení vyřešeno, po pokusech s downgrady mizely sporadicky modely, padaly hlášky typu chyba v uložišti při prvním spuštění po aktualizaci a nelze vytvořit model, dlouhé doby startu systému, po výměně sd karty vše v pořádku. Jednalo se o nový vysílač s origo kartou.
FrSky Tandem X20
- juraj.jurej
"Status 3"
Nový status s tromi pozíciami. Dá sa použiť samozrejme aj na dva stavy.
Možnosť nastavenia farby pozadia, farby a veľkosti písma.
.
Nový status s tromi pozíciami. Dá sa použiť samozrejme aj na dva stavy.
Možnosť nastavenia farby pozadia, farby a veľkosti písma.
.
FrSky Tandem X20
- juraj.jurej
Distribuje ho RC StudioSputnik píše: ↑úte 10. led 2023 16:17:08juraj.jurej píše: ↑čtv 08. zář 2022 13:14:11"Switch Mapping II"
Je to upravený swmap ADV s novou grafikou. V produkcii od RC Studio.
Swmap II.pngScreenshot_8.png
Tento by se mi líbil,ale nemůžu ho najít.Pomožte prosím
FrSky Tandem X20
Zdravim.
Poradil by mi někdo s Lua skriptem Flights? Kdyz si ho nastavim jako Widget tak se mi nechcou nacitat lety kdyz dam zdroj na jakoukoli packu. Co je treba nastavit nebo udelat aby to nacitalo lety jak chci?
Dekuji za odpovedi.
Poradil by mi někdo s Lua skriptem Flights? Kdyz si ho nastavim jako Widget tak se mi nechcou nacitat lety kdyz dam zdroj na jakoukoli packu. Co je treba nastavit nebo udelat aby to nacitalo lety jak chci?
Dekuji za odpovedi.
- juraj.jurej
Daj zdroj napr. na spínač motor zapnutý "Zámok motoru" SF a pri každom zapnutí rádia a spustení motora sa pričíta Let.
Pokial by si chcel použiť zdroj napr. páku plynu, potrebuješ si vytvoriť log. spínač
(Lety).
FrSky Tandem X20
No jde o to ze jsem to priradil na samostatny spinac napr SD a jakkoli jsem spinacem pohnul at jsem ho mackal jak chtel tak mi to neseplo.. vubec nic se nepricetlo.. takze je lepsi to dat na nejakou funkci?
- juraj.jurej
Jo uz jsem to pochopil.. to pracuje s vypnutim a zapnutim radia. Uz to mam. Myslel jsem ze muzu mackat do nekonecna prepinac a ono to bude pricitat ale ted vidim ze to je velmi chytre osetreno.
Diky a pekny den.
Diky a pekny den.
Existuje Switch maping script pro vysílač XE?
Ahoj, mám vysílač Tandem XE s nejnovějším software a chtěl bych si k vůli BNF Spektrum modelům pořídit z Banggoodu tento modul IRangeX IRX4 LITE CC2500 NRF24L01+ A7105 CYRF6936 4 IN 1 Multiprotocol TX modul pro Frsky X-lite. Můžeme mi někdo vysvětlit jak se to dá použít a co je k tomu třeba a hlavně jestli funguje i přenos telemetrie, Momentálně je modul ve slevě.
Nejraději bych s někým pohovořil telefonicky lépe se to vysvětluje.
Rád zavolám.
Děkuji za ochotu a pomoc.
Zdeněk Šubrt
Tel. 608 293 426
Nejraději bych s někým pohovořil telefonicky lépe se to vysvětluje.
Rád zavolám.
Děkuji za ochotu a pomoc.
Zdeněk Šubrt
Tel. 608 293 426
Ahoj zjistil jsem ze jetty a spirit maji pekny LUA script na pocitani cyklu u baterii po pripojeni baterie se radio zepta jakej pack je vlozen potvrdis a pricte to k nemu cyklus coz je super... mate nekdo zkusenosti s programovanim LUA pro ETHOS? lecos si napisu sam v HA a arduinu ale nato je spousty navodu, a na LUA s Ethosem toho moc neni.. nebo nemate nejaky zdroj?
opravdu tu neni nekdo kdo by dokazal prepsat tentol LUA od jetti pro ethos?kraken192 píše: ↑pát 18. říj 2024 12:36:05Ahoj zjistil jsem ze jetty a spirit maji pekny LUA script na pocitani cyklu u baterii po pripojeni baterie se radio zepta jakej pack je vlozen potvrdis a pricte to k nemu cyklus coz je super... mate nekdo zkusenosti s programovanim LUA pro ETHOS? lecos si napisu sam v HA a arduinu ale nato je spousty navodu, a na LUA s Ethosem toho moc neni.. nebo nemate nejaky zdroj?
https://github.com/davidmcq137/JetiLuaD ... M-Batt.lua