Displej není vzadu, je na boku.

A nepřišlo mi, že je to tak hrozné. Když volantovku člověk drží, tak se dá na displej dívat jak na hodinky. Navíc, když člověk jede nemá se co dívat na displej, žejo. Co potřebuje, nechá si oznámit hlasem.
Nastavování asi taky nebude úplně super ergonomické, uvidíme, jak to vytisknu.
Hranaté to je, protože spojovat něco kulatého je děsně pracné a zatím mimo mé schoponosti.
Zatím bylo kritérium, abych tam všechno vůbec nacpal...
Je to nultá verze. Jak bude jezdit, můžu vymýšlet vylepšení. Zatím to celé beru jako funkční celky, které se dají upravovat, přemísťovat...
Ještě nejspíš dotvořím vlastní plyn a volant.
U plynu mě napadlo použít celý knipl z Taranise. Jako že jedna osa by mohla být plyn druhá na nějakou blbost typu ovládání druhých kol u crawlerů co mají ovladatelná všechna 4 kola... Akorát knipl je dost široký.. uvidíme.
Přepínače a trimy jsou kapitola sama pro sebe, ty jsem tam naházel prakticky náhodně. Jako jo, jeden trim je u volantu, bude se trimovat volant, druhý je jako vodorovně, bude se trimovat plyn. Jeden přepínač bude zase u volantu na něco (blinkry?). Ostatní naházené kolem. Dva potenciometry před volantem na cokoli. Akorát reproduktor s jedním potenciometrem na hlasitost vzadu asi bude OK.
Jakékoli nápady (třeba displej jinam

) jsou vítány. (Ale displej jinam bude jindy)...
... a budu potřebovat delší kablík od základní desky k vysílacímu modulu....
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | několik létajících, jezdících a plavajícich strojů)