Dobrý den. Mám dotaz ,jestli jste se někdo nesetkal s problémem jazyka popisů v LUA. Koupil jsem regulátor s telemetrií, ke kterému mi výrobce dodal i LUA pro FrSky. Vše fungovalo perfektně. Nyní jsem přešel na verzi 1.6.2 z 1.6.0 a nastal problém. Popisy u tohoto regulátoru se změnily na Aj. Všechny půvosní skripty Tx jsou v čj, pouze jeden mimo uvedený regulátor začal zobrazovat také Aj. a to sice zajímavým způsobem. Jedná se o LUA Srx stab. První náhled displeje je v čj a druhý náhled při posunutí displeje se zobrazuje v Aj. Ne že by se s tím nedalo žít, ale pokud mi to předtím fungovalo v čj. U toho Srx stab mi to nevadí (nepoužívám), ale u regulátoru je to škoda. Zkoušel jsem i LUA smazat a znovu nahrát tak, jako když jsem regl koupil a chodilo to v čj. Bohužel pouze Aj. Po stažení 1.6.2 to chodilo vše ve vysílači v Aj, ale po přepnutí v nastavení to začalo zobrazovat v čj mimo uvedený regulátor a Srx stab. Nemá s tím někdo zkušenost?
Děkuju. J.
LUA scripty X20R
Re: LUA scripty X20R
Ještě doplním. Nemůže mít tohle vliv na můj problém? Pokud ano, , nebo pokud je nutné to vyřešit , prosím o radu jak. Dějkuji. J.
- Jan Urbánek
- Administrátor fóra
Skript neidentifikuje lokalizaci systemu proto neprepina jazyk, musi opravit tvurce skriptu
Děkuji, pokusím se zařídit. J.
Tak regl IBEX (KAVAN) už má novou verzi a čeština funguje. Mám ale další dotaz, paramatry které lze nastavit ve widgetech svítí bíle, což má logiku oproti těm, které nastavit nejdou. Bohužel ale hodnoty které třeba regl načte do statistik , jako max odběr, min. napětí a podobně svítí taká šedě, takže jsou na světle nečitelné. Neexistuje nějaké řešení na změnu, aby i tyto načtené parametry byly čitelné i na běžnem denním světle-svítily bíle?